Lieve Vrienden en Klanten,

Beste Reizigers,

In barre tijden zoals deze, waarin onze wereld geteisterd wordt door het COVID-19 virus, behoeft het niet veel uitleg dat het toerisme wereldwijd zwaar getroffen wordt.

De enige die er echt wel bij vaart momenteel is Moeder Aarde. Zij kan op dit moment diep ademhalen.

 

Ik begrijp dat er veel vragen zijn in deze onzekere tijden over jullie (geboekte) reizen.

Jullie dossiers worden dagelijks opgevolgd, naargelang de maatregelen versoepeld of verstrengd worden. Bij negatief reisadvies wordt alles in detail bekeken en de best mogelijke oplossing gezocht voor ieder dossier afzonderlijk, om de reis alsnog op een later tijdstip te kunnen laten doorgaan.

 

Het is noodzakelijk dat we nu thuis blijven zodat we zo snel mogelijk weer op een veilige en gezonde manier van de wereld kunnen genieten.

Bovenal uit respect voor de mensen die in de zorg werken en voor iedereen die van dichtbij met het virus te maken heeft (gehad).

 

Voor ons is dit een economische crisis, maar wanneer dit allemaal voorbij is, is de wereld nog steeds hier voor ons. En kunnen wij weer op dromen jagen met nog meer oog voor natuur en “sustainable tourism”.

 

Want hoe langer we opgesloten zitten, hoe meer we verlangen naar andere (verre) oorden, zonovergoten stranden, prachtige natuur, verschillende culturen….

#keepondreaming #travellater #wearetourism

Blijf op de hoogte van het laatste reisnieuws en onze aanbiedingen.

© 2020 TRAVEL BOUTIQUE | PRIVATE TRAVEL AGENT