top of page
FE1E104E-52CF-40B3-A190-FE28AB578560.jpg
Private Travel Agent

 

Bianca Vanloffeld is reisadviseur sinds 1998 en richtte in 2008 haar eigen kleine boutique agentschap op. Ze reist regelmatig de wereld rond op zoek naar unieke bestemmingen en hotels voor haar cliënteel

Doorheen de jaren heeft ze een loyale klantenlijst opgebouwd evenals een uitgebreid netwerk van sterke relaties binnen de reisindustrie. Ze behandelt voornamelijk vakantiereizen waarbij luxe en genieten centraal staan, volledig op maat van iedere unieke klant. 

Ze zorgt eveneens voor een 24/7 service voor een aantal ondernemers en zakenreizigers die nood hebben aan een personal travel assistant. Tijd- en kostenbesparing, en één rechtstreeks aanspreekpunt worden hier benadrukt.

Bianca werkt vanaf haar kleine boutique kantoor in Hasselt of tijdens een van haar vele trips waardoor een immer persoonlijke service centraal staat.

OVER

Travel Boutique is lid van Travel Experts Belgie (Lic. 5985) wat het een volwaardig en erkend reisadviseur maakt, voorzien van de verplichte en nodige licenties en garantieverzekeringen.

Samen maken wij trots deel uit van het wereldwijd gerenommeerde Virtuoso netwerk, een high profile netwerk binnen de reisindustrie  Hierdoor kan Travel Boutique haar klanten bedienen met The Best of the Best.

Daarnaast zijn er ook een aantal preferred partnerships met belangrijke luxe hotel ketens.

Bianca Vanloffeld - Schotelstraat 20 - 3511 Hasselt - BE 0508 886 348 - RPR Hasselt

iata_hover.png
gfg_hover.png
bottom of page