Waarom ik doe wat ik doe…

Al van kinds af ben ik gefascineerd door verre bestemmingen. Urenlang kon ik bladeren door reisbrochures en wegdromen bij hagelwitte stranden.

In 1998 ging ik aan de slag als reisadviseur en ondertussen heb ik al heel wat van de wereld gezien.

Reizen is mijn passie. Misschien droom ik nu niet meer altijd van de hagelwitte stranden, maar ik houd er van andere culturen en gewoontes te ontdekken. Geuren en kleuren van onbekende bestemmingen fascineren me mateloos. En vooral het proeven van de verschillende lokale keukens wereldwijd boeit me telkens weer.

Persoonlijk ben ik een liefhebber van kust en natuur.

Bovendien zijn hotels voor mij een heel belangrijk onderdeel van de reis. Ik kan echt genieten van mooie hotels die er op een of andere manier boven uit steken. Hetzij door hun architectuur, hetzij door hun service.

Het is mijn passie mensen kennis te laten maken met voor hen onbekende gebieden en speciale plekjes. Hun grenzen te laten verleggen op vlak van bestemmingen of hun manier van reizen. Het doet me telkens weer plezier als ik met net dat nieuwe idee kan komen, voor die bepaalde persoon.

Of als mensen terugkeren van de reis die we zo zorgvuldig in mekaar hebben gestoken en dan zeggen dat ze de tijd van hun leven gehad hebben.

"Een ervaring om nooit meer te vergeten".

Want reizen is beleven...

Persoonlijke service speelt hierin een zeer grote rol. Service bij het boeken van uw reis, en service ter plekke tijdens uw reis. Tijdens het boeken van uw reis ben ik uw enige aanspreekpunt en ter plekke zorg ik voor de beste service dankzij bevriende hoteliers en door de jaren heen selectief uitgekozen partner organisaties.

Mijn website is bedoeld als bron van inspiratie voor allen die de wereld willen verkennen.

 

Bianca Vanloffeld

Travel Boutique is een onderdeel van Travel Experts Belgie wat ons een volwaardig en erkend reisadviseur maakt, voorzien van de verplichte en nodige licenties en garantieverzekeringen.

Samen maken wij trots deel uit van het wereldwijd gerenommeerde Virtuoso netwerk waardoor wij via onze uitstekende connecties onze klanten kunnen bedienen met The Best of the Best.

Daarnaast hebben we ook een aantal preferred partnerships met belangrijke luxe hotel ketens.

Blijf op de hoogte van het laatste reisnieuws en onze aanbiedingen.

© 2020 TRAVEL BOUTIQUE | PRIVATE TRAVEL AGENT