top of page

Edition - Mijn favoriete hotelketenEdition is een vrij nieuw concept van kosmopolitische hotels in de meest levendige steden ter wereld. Het is een samenwerking tussen Marriott en Ian Schrager, de man die ook bekend werd als mede eigenaar van het befaamde Studio 54 in New York.Van het moment dat je een Edition Hotel binnen wandelt voel je de speciale "loungy" vibe. Een gevoel van een bruisende sfeer maar toch op een zeer ingetogen en klassevolle manier. Een Edition hotel binnen wandelen, dat ruik je! Samen met Le Labo ontwikkelden ze een overheerlijk huisparfum dat zo kenmerkend is voor hen. Alle badproducten werden samen met Le Labo afgestemd op deze specifiek geur. Ik koop dan ook steeds hun geurkaars. Zo kan ik thuis nog lang nagenieten en terugdenken aan mijn altijd geweldige Edition verblijven.


London is een van mijn grote favorieten. Het is elke keer weer spannend terug te komen in het hotel. De lobby is eveneens een bar waar 's avonds de gasten en de lokale "trendy scene" samen komen om een gezellige avond te hebben. De bartenders kennen hun vak en bereiden je de meest heerlijke cocktails.


En toch..., wil je liever rustig op je kamer vertoeven, dan wandel je meteen door naar de lift die je naar een oase van rust voert. Dit hotel beschikt eveneens over een geweldig penthouse met het meest romantische dakterras van London.
's Ochtends ontbijt je in Berners Tavern. Omdat dit restaurant ook toegankelijk is voor niet gasten begin je de dag meteen in een sfeer van een bruisende stadsenergie. Probeer er zeker de avocado toast. Heerlijk!
Edition Miami Beach is nog zo een pareltje. Het stralend witte interieur van de lobby met al zijn planten doet je meteen tot rust komen eenmaal je binnenstapt. Ruime kamers met zicht op zee en een gekende nachtclub met bowlingbaan in de kelder.

Tijdens de zwoele warme avonden in Miami eet je overheerlijk op het terras van Matador, naar een concept van de beroemde chef Jean-Georges Vongerichten.
Het hele concept zorgt ervoor dat er vaak bekende artiesten en influencers in de hotels verblijven.


Edition heeft momenteel reeds hotels in London, Miami Beach, New York, Sanya, Bodrum, Barcelona, Shangahi, Abu Dhabi, Times Square en West Hollywood. Met nog een aantal spannende openingen in het verschiet voor de komende jaren.


Komentarze


bottom of page