top of page

SONG SAA Private Island - Cambodia

High-end, ecologisch en sociaal bewust toerisme. We zagen al een aantal mooie en verbluffende accommodaties voorbijkomen en dit is één van die unieke creaties: Song Saa Private Island in Cambodia.


De ultieme "getaway" voor een honeymoon, voor wellness addicts maar ook voor families.Song Saa Private Island is een unieke “wereld” van duurzame luxe, genesteld in de onontdekte schoonheid van de Koh Rong Archipel in Cambodia.

Met een uitstekende keuken, een prachtig uitzicht op de zonsondergang in de Golf van Thailand, en een scala aan spa- en wellness behandelingen, biedt dit resort de ultieme verwennerij voor lichaam en geest.Harmonie, duurzaamheid en luxe op blote voeten zijn de basisprincipes die ten grondslag liggen aan het ontwerp van Song Saa, inclusief energiezuinige rieten daken, gerecycled hout, meubels gemaakt van drijfhout verzameld op en in de plaatselijke stranden en baaien. Dit wordt aangevuld met op maat en handgemaakte meubels, ontworpen door lokale ambachtslieden en kunstwerken afkomstig van provinciale markten of lokale kunstenaars.


Dit creëert niet alleen een unieke ervaring voor de gasten door een respect voor de lokale omgeving, maar draagt ​​ook op een zinvolle manier bij tot het behoud van de gemeenschap, zonder afbreuk te doen aan de uitzonderlijke normen die van een luxe resort worden verwacht.

Het resort bestaat uit 24 luxe over-water, jungle end Ocean-View villa’s, heeft 2 restaurants en een grote “infinity pool”.

Je vindt er stranden, koraalriffen en regenwoud.Reizen is ervaringen op doen en daar is er op Song Saa geen gebrek aan:


Cultuur & Gemeenschap:

Monk Blessing Island en het dorp van Sala Song Saa.


Wellness:

Yoga, fitness en meditatie.


Keuken:

Allerhande workshops van de lokale keuken tot het maken van de beste pizza in Azie.


Natuur:

Wandeltochten, boomplanten, picknicks,…


Water:

Snorkelen, Duiken, paddle boarding, kayaken, windsurfen, bootverhuur


Familie:

Schattenjacht, speelhuis, mini spa, piratencruise.Commentaires


bottom of page