top of page

Iniala Harbour House

Het nieuwe 5* luxe boutique hotel op Malta.


Elegantie, op een exclusieve locatie met een uitstekende service. Iniala Harbour House ligt midden van de Unesco Werelderfgoed stad Valletta.


Hier begin je je dag met een heerlijk verfijnd ontbijt op het terras, in de zon, met zich op de bekende historische haven van Malta, “The Grand Harbour” en de “Three Cities”.4 originele herenhuizen uit 1600 werden door drie gerenommeerde design studio’s omgetoverd tot een 5* boutique hotel, dat bestaat uit 23 deluxe rooms, suites, penthouses, en 2-slaapkamer residenties. Sommige suites beschikken over een eigen plunge pool en je butler zorgt voor een persoonlijke service.


 

LUXURIOUS, ECLECTIQ AND UNIQUE

 


Op het dak bevindt zich het ION – The Harbour, een fine-dining restaurant met prachtig uitzicht. Het restaurant verdiende binnen de 6 maanden na opening reeds een eerste Michelin*.De Iniala Spa beschikt over een verwarmd binnen zwembad, behandelingskamers, stoomkamer, sauna en een relax ruimte.


The Vault Lounge Bar, exclusief voor hotelgasten, en de spa bevinden zich beiden in de kelders met de authentieke gewelven.Je dagen op Malta kan je op verschillende unieke manieren doorbrengen. Boottochten bij zonsondergang, duikexcursies, zwemmen in de Blue Lagoon, ondergrondse begeleide tours, of zelfs een stadstour met je eigen elektrische wagentje met audiogids.


Een verblijf in het Iniala Harbour House kan reeds vanaf 125€/pp/n.

Kommentare


bottom of page