top of page

LVTETIA - Het nieuwe luxehotel van Parijs


Nog niet zo lang geleden bezocht ik dit wondermooie hotel in Parijs. Gelegen op de "Rive Gauche", in het hart van het iconische Saint-Germain-des-Prés, is dit hotel klaar om uit te groeien tot één van de meest gerenommeerde adressen van Parijs.Opgericht in 1910, werd het hotel door de jaren heen bezocht door de grootste artiesten van de 20ste eeuw, zoals Ernest Hemmingway, Joséphine Baker, Pablo Picasso... en vele anderen. Na een renovatie van 4 jaar, geleid door de internationale architect Jean Michel Wilmotte, zal het nieuwe LVTETIA een combinatie zijn van oude en moderne invloeden, midden van Parijs' meest levendige wijk.


De ultra luxueuze sfeer wordt weerspiegeld in de kleinste details. Zo staan er op de badkamers badprodukten van Hermès en zijn er speciaal voor de dames de laatste nieuwe supersonic haardrogers van Dyson aanwezig.

Bovendien kan iedereen rekenen op een butler service als men wat nodig heeft.


Geniet van een romantisch weekend in de lichtstad, en als je 's avonds "thuis" komt is er Bar Joséphine om je in een kosmopolitische sfeer te ontvangen met de heerlijkste cocktails.Wanneer u bij ons uw LVTETIA weekend boekt bieden wij u volgende Virtuoso voordelen:

* Gegarandeerde upgrade op moment van boeking (behalve vanaf Lutetia suite en hoger)

* Gratis ontbijt voor 2 personen voor het hele verblijf

* 100 euro credit, te gebruiken tijdens uw verblijf, voor maaltijden, drank of spa in het hotel

* Gegarandeerde vroege check in / late check out

* Wijn en kaas bij aankomst

* Gratis WIi-Fi

* de keuze tussen transfers van en naar de luchthaven/station of een exclusieve "Saint-Germain-des-Prés tour" bij boeking van een deluxe kamer of hoger.Comments


bottom of page