top of page

WILD COAST TENTED LODGE - YALA PARK

Luipaarden spotten dat doe je in Yala National Park in het zuiden van Sri Lanka. En terwijl je daar bent verblijf je er in de Wild Coast Tented Lodge, het nieuwste paradepaardje van Resplendant Ceylon.


Dit is GLAMPING DELUXE! Je slaapt er in luxe pods, cocoons, die volledig uit teak gebouwd zijn en waarvan de badkamers uitgerust zijn met een koperen bad.In het bamboe Dining Pavilion, geniet je door de open wanden van de heerlijke zeebries. Er wordt een fijnproevers keuken geserveerd met lokale invloeden onder leiding van Chef Nisanka Alawatta.


Tijdens game drives kan je op zoek naar luipaarden, maar ook naar olifanten, wilde zwijnen, mangoesten en andere bewoners van het park. Maar het kan net zo heerlijk zijn om te genieten van je zalig koele cocon terwijl de olifanten hun dorst komen lessen aan de vijver op het domein.

Wees gerustgesteld, dit is veilig "kamperen" maar met een tikje onvoorspelbaarheid.


Tijdens het droge seizoen, in september en oktober is Yala National Park gesloten. De lodge organiseert dan bird-watching trips naar Bundala, en naar het historisch boeddhistische bouwwerk van Kirinda, of de oude rotstempel van Sithulpawwa.


Wild Coast Tented lodge, vormt samen met de andere eigendommen van Resplendent Ceylon, Tea Trails en Cape Weligama, de enige Relais & Chateaux accommodaties in Sri Lanka.


Vraag naar onze op maat gemaakte combinaties van de drie domeinen met transfers per vliegtuig. Dit laat u toe om op een aangename, comfortabele maar vooral unieke manier een beeld te krijgen van de hoogtepunten van Sri Lanka.


Comments


bottom of page